Здоровий спосіб життя - це не просто комплекс оздоровчих заходів, це стан душі, її життєва філософія. Останнім часом, здоровий спосіб життя став яскраво вираженим трендом. Кожен третій прагне удосконалення як свого організму, так і себе в цілому.

Жоден лікар, жодна державна програма не зроблять вас здоровими. Покращити стан свого організму можете тільки ви. Адже у 75% випадків більшість захворювань є наслідком вашого способу життя. Здоровий спосіб життя - це комплекс дій, який, перш за все, включає відмову від шкідливих звичок, своєчасну діагностику, фізичну активність, психічне здоров'я та здорове харчування.

pic Стиль життя визначаться системою мислення та поведінки, які спрямовані на зміцнення та збереження здоров’я, забезпечення високої працездатності, нормального росту та розвитку. Здоровий спосіб життя - це так само дбайливе ставлення до себе! Себе треба любити, про себе потрібно піклуватися. Крім того, здоровий спосіб життя передбачає дотримання виконання певних правил, що забезпечують гармонійний розвиток, високу працездатність, духовну рівновагу та здоров’я.

pic Фахівці стверджують, що вже сьогодні тривалість життя людини може бути істотно збільшена. Такі цифри, як 120, 200, 300 та більше років – це не казка, а реальність. В приклад приводять пропагандиста здорового способу життя Поля Брега. Він загинув у віці 95 років катаючись на дошці по океанічних хвилях. Аж до смерті Поль Брег був абсолютно здоровий.

pic Варто пам'ятати, якщо ви хочете схилити чашу ваг здоров'я в сприятливу сторону, реалізувати закладені в вас колосальні життєві можливості, досягти того піку, який визначений батьківськими генами, то це можливо лише при здоровому способі життя. Тому стартуємо разом і успіх нам гарантовано!