Осінь — пора, напевно, найзатишніших і романтичних весіль. Як і у будь-якого часу року, у осінньої пори є свої особливості, які слід врахувати при організації свята.

Яскравий атрибут осіннього оформлення — це, звичайно ж, гарбуз. З нього можна зібрати дуже колоритні центральні композиції, зробити бенкетні картки, вирізати на ній дату весілля або імена молодят, або ж залишити недоторканою як декор.



pic

Ще один осінній акцент — пожовкле листя дерев. Такий природний матеріал дуже часто використовують в декорі весіль, особливо добре листя вписуються в стиль рустик, кантрі або еко. Вони можуть бути самих різних відтінків — від світло-бежевих, до яскраво-помаранчевих і коричневих — осіння колірна палітра вражає своєю красою.



pic

Осінь — час збору врожаю, а тому в оформленні весілля неодмінно повинні бути присутніми сезонні фрукти — яблука, груші, виноград … Їх можна додати в центральні композиції, зробити з них бенкетні картки, прикрасити ними торт або використовувати для барвистої фотосесії.



pic

Натуральні тканини в декорі осіннього весілля будуть особливо актуальні. Льон, бавовна, мішковина зроблять оформлення більш теплим і затишним. На банкеті це можуть бути скатертини, серветки, доріжки на стіл, в декорі — текстильне оформлення весільної арки, гірлянди, в аксесуарах — оздоблення ніжки весільного букета, подушечка для кілець, компліменти для гостей.



pic

Ще однією складовою текстильного оформлення весілля можуть стати милі теплі пледи для гостей, в прохолодну осінню погоду вони будуть особливо актуальні, щоб зігрітися і відчувати себе затишно. Пледи можна не просто дати гостям на час свята, але і залишити в якості стильного весільного компліменту.



pic

Білі суцвіття бавовни прекрасно впишуться в осінню тематику оформлення весілля. Їх невагома фактура і нейтральна колірна палітра зачаровують своєю природною красою і ніжністю. Вони прикрасять будь-яку флористичну композицію на весіллі, зробивши її більш ніжнішою і повітряної.



pic

Осінь — час настання перших холодів, і перед нареченою стоїть нелегке завдання: який одяг вибрати, щоб не замерзнути і при цьому не зіпсувати весільний образ. Простим рішенням цієї проблеми може стати яскравий кардіган або трикотажна кофтина.



pic

Дощова погода — часте явище восени, тому молодята завжди повинні бути готові до того, що в самий невідповідний момент піде дощ. На такий випадок потрібно мати з собою парасольку, він не тільки захистить вас від негоди, але врятує фотосесію на відкритому повітрі.



pic

У прохолодну погоду будуть особливо зігріваючи напої — гарячий чай, каву, какао, сидр або глінтвейн. Організуйте для гостей окремий тематичний стіл, щоб вони могли в будь-який насолодитися смачними гарячими напоями — це створить теплу, затишну атмосферу на вашому весіллі.



pic

Для весіль ранньої осені смачний і дуже корисний мед стане відмінним варіантом компліменту для гостей. Порадуйте їх таким солодким подарунком і повірте, вони будуть дуже раді отримати баночку корисного золотистого ласощі.



pic

Джерело: discoverwedding.ru