Дві стипендіатки директора ТРК "Рівне 1" Віктора Данилова - ((http://www.rivne1.tv/news/47893)(Інна Боровець)) та ((http://www.rivne1.tv/news/49365)(Вікторія Полюхович)) - отримали обіцяну стипендію у розмірі 750 гривень. Дівчата впродовж літа також пройшли стажування на телеканалі, тож тепер поділились своїми враженнями та емоціями.

Протягом літа дівчата активно брали участь у житті каналу. Знімали сюжети, допомагали готувати ефіри, писали статті та багато іншого. Вручив стипендії дівчатам Віктор Данилов особисто.

"Я дуже рада, що отримала можливість спробувати свої сили у команді "Першого Місцевого". Це дійсно неоцінений досвід. Дуже щаслива, що з такої великої кількості людей обрали саме мене, але водночас відчуваю велику відповідальність та хочу виправдати довіру до мене. За час стажування я побачила життя телеканалу з середини. І це було корисно, весело, цікаво та драйвово. За такий короткий час стіни телеканалу "Рівне 1" стали рідними для мене. Дякую всьому колективу, який за такий короткий час став мені рідним. Дякую за допомогу, підтримку, критику та можливість працювати на найкращому телеканалі Рівного.

Окреме велике ДЯКУЮ директору ТРК "Рівне 1" Віктору Данилову. Дякую Вам, що підтримуєте молодь та даєте можливість розвиватися на Вашому телеканалі. Надіюсь, що принесу користь каналу та буду розвиватися разом з ним", - поділилася враженнями стипендіатка Вікторія Полюхович.



pic

"Я ще зі школи мріяла бути журналісткою. Вмикала Перший місцевий і дивилася, як працюють рівненські професіонали. Саме цей канал був для мене зразковим у регіональній журналістиці. Тоді я ще навіть і не думала, що стану його частинкою, а тільки мріяла про це. Коли побачили на сайті rivne.tv, що Віктор Данилов оголосив конкурс, то відразу ж зрозуміла, що це мій шанс. І все-таки мені вдалося схватити удачу за хвіст. Телеканал «Рівне 1» для мене це велика школа. Рада, що увесь колектив підтримує нас, початківців. Перший мій сюжет ми взагалі писали усі разом, усі допомагали мені його створити. «Рівне 1» - це платформа для мого професійного росту, бо тут я можу набратися колосального досвіду від професіоналів", - розповіла стипендіатка Інна Боровець.

Нагадаємо, що з нагоди 20-річчя заснування телеканалу "Рівне 1", яке відзначатиметься у вересні 2015 року, його незмінний директор і фундатор незалежної преси у нашому краї Віктор Данилов оголосив про заснування двох іменних щомісячних стипендій у розмірі 750 гривень кожна для студентів-журналістів з Рівне нщини. Стипендії отримуватимуть упродовж 2015-2016 навчального року студенти-переможці конкурсу, які подали на розгляд журі власні ідеї щодо телевізійних проектів Першого місцевого.