Всі дівчата рано чи пізно задають собі питання, чи можливо побудувати стабільні відносини зі своїм коханим та чи вийде з нього хороший батько для ваших дітей. Якщо на більшу частину запропонованих нижче ознак ви зможете відповісти "Так", то, швидше за все, вам усміхнулась фортуна і ви зірвали справжній джек-пот.

1 Він приймає вас такою, яка ви є, і не важливо, чи ви несете нісенітницю, лінуєтесь щось робити чи голосно регочете. Він приймає вас, адже він вас вибрав, а ви вибрали його. Звичайно, іноді ви будете грати та прикидатися, але ви впевнені, що завжди в центрі його уваги, адже ви для нього зірка.

2 Він готовий знаходити час для того, щоб працювати над вашими відносинами. Адже ви не просто та, кому він подзвонить навіть посеред завантаженого роботою дня, ви – найбільш важлива частина його розкладу, бо він любить вас і хоче бути з вами. Він розповідає та хвалиться вами перед своїми друзями, тому що ви - найкраще, що є в його житті.

pic

3 Перш за все, ви з ним – кращі друзі. Моменти, які роблять ваші стосунки міцними, роблять міцною і дружбу – відверте спілкування, гумор і непідроблений інтерес до життя один одного. Коли відбувається щось прекрасне, або ви отримуєте гарну новину, то перше, що ви хочете зробити - це розповісти йому. В свою чергу, він не соромиться, сам розповідає вам про всі свої труднощі і думки.

pic

4 Справжнього шлюбу без справжнього сексу не буває. Вам має бути добре разом. І тоді можна щось змінювати і щось вдосконалювати. Головне - щоб ви хотіли один одного.

5 Він самодостатній. Гроші, звичайно, не головне. Сьогодні вони є, а завтра немає. Головне - вміння і бажання чоловіка створити для вас обох і майбутніх дітей гідні умови існування.