От і прийшла календарна осінь, а це означає, що варто придивитися до свого інтер'єру - можливо, саме зараз потрібно оновити його згідно з останніми трендами? Додати новий текстиль і перефарбувати стіни буде не складно, а простір зміниться вмить! У цьому сезоні популярні заспокійливі кольори, що підкреслюють комфорт, і прості тканини. Саме ними і варто освіжити простір. Пропонуємо кілька трендових осінніх ідей для інтер'єру.

Колірні тенденції

Природні кольори дуже популярні в цьому сезоні. Елементи природи в домі можна відтворити тонами іржі, насиченими і природними кольорами: коричневим, сірим, такими, що імітують деревину, сланець і камінь. Не забудьте про нейтральні тони, що нагадують пісок, а також додайте трохи яскравих фарб, що нагадують темно-червоні, дозрілі до осені ягоди. Такі рішення змінять дім і зроблять його більш натуральним.

pic

Також у цьому сезоні актуальний зелений колір усіляких відтінків, який також відображає бажання бути ближче до природи. Взагалі комбінація зеленого і коричневого нагадує про новорічні свята, які з приходом осені стають все ближче.

Текстиль та декор

Текстиль і декор також мають відображати природні мотиви. Стильно виглядатимуть предмети зі шкіри, декор з використанням каміння і дерева. Використовуй прості ткані подушки та пледи, зверніть увагу на льон.

pic

Дерево бажано використовувати по максимуму: у меблях і аксесуарах. Додайте кімнатних рослин у простір, а коли листя опадати - збирайте з нього букети.

Світло

У цьому сезоні дуже важливо зробити простір якомога світліше. Якщо вікна Вашого будинку недостатньо широкі або Ви живете не на сонячній стороні - використовуй світлий текстиль і дзеркала - вони візуально освітлять інтер'єр.

pic