Сходи - це елемент декору, який чудово вписуються в будь-який інтер'єр, надаючи йому колоритний шарм вінтажу. Ви здивуєтеся, скільки чудових речей можна зробити зі стареньких непотрібних сходів. Неспішіть їх викидати, перегляньте дані ідеї, можливо, у ваших сходів з'явиться шанс на нове, стильне життя.

1. Люстра

Люстра для тераси або кухні в стилі кантрі. Дивлячись на таку вдалу знахідку, хочеться все люстри в будинку оформити в такому приголомшливому стилі. Стільки різних способів декорувати її по-різному. Тільки уявіть, як це романтично: люстра, прикрашена лампочками і живими квітами.

pic

2. Галерея

Це галерея для ваших сімейних фотографій. Плюс цієї ідеї: стелаж легко і швидко можна перефарбувати під колір інтер'єру. А служити він може не тільки для фото, але і для дитячих малюнків.

pic

3. Рушникотримач

Навіщо купувати металеві рушникотримачі, коли у вас є непотрібні сходи? Кілька рухів пензлем і вони перетворюється в інтер'єрний шедевр вашої ванної кімнати.

pic

4. Етажерка для квітів

Для втілення ідеї підходить як звичайна сходи, так і драбина. Виготовити етажерку для квітів можна для вдома та саду. До речі, відмінна ідея також і для балкона: місця займає мало, а квітам на такій етажерці дуже зручно.

pic

5.Сушка для взуття

Сходи - прекрасний спосіб організувати взуття біля входу. Зазвичай всі туфлі та черевики валяються під ногами? Особливо це характерно для дачних будинків. Вихід є: поставте сходи і нехай у кожної пари взуття буде своя особиста сходинка.

pic

6. Кухонні шкафчики та серванти

Навіщо купувати нові меблі на дачу. коли є декілька прекрасних сходів і драбин. Спорудіть з них кухонну шафу або сервант, пофарбувавши в колір вашої кухні.

pic