На Рівненському загальновійськовому полігоні для мобілізованих військовослужбовців відбувся показ фільму «Той, хто пройшов крізь вогонь».

На презентацію відомої кінострічки його організатори – прес-служба управління ОК «Захід» та Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м.Львів) – запросили режисера фільму Михайла Іллєнка. Актор Дмитро Лінартович, котрий у фільмі виконує роль головного героя, був мобілізований під час шостої черги часткової мобілізації і ось уже майже місяць на Рівне нському полігоні освоює фах артилериста. На полігон також завітали виконавці ролей Костянтин Лінартович та Олексій Колесник.

«Цю кінострічку ми демонстрували нашим бійцям в АТО, робили показ у бліндажах і захисних спорудах в Пісках, Щасті та інших місцях вздовж лінії розмежування. Я дійсно побачив, що ми з українським кіно і словом підтримки дуже потрібні нашим захисникам. Тому цього разу вирішили розширити географію і поїхати не на Схід, а на Захід України. Головна ідея, яку доносимо до глядачів, – це вільний український дух, готовність боротися за себе, свою волю і життя. З таким настроєм воїни повинні виконувати свої обов’язки та завжди повертатися живими з небезпечних завдань», - зазначив Михайло Іллєнко.

Після перегляду фільму «Той, хто пройшов крізь вогонь» військовослужбовці спілкувалися з режисером та акторами, дізналися про те, що залишилося за кадром та поцікавилися творчими планами, повідомили на сайті Рівне нської ОДА.