Вчора, 30 серпня, в області сталося три дорожньо-транспортних пригоди.

Близько 08:00 в місті Рівне по вулиці Млинівська, поблизу автомобільного базару, водій автомобіля “NISSAN SANNI”, житель міста Рівне , перед початком руху не переконався, що це буде безпечним та не створить перешкоди іншим учасникам дорожнього руху, та здійснив наїзд на пішохода 39-­річного жителя села Грушвиця, який стояв попереду транспортного засобу.

Внаслідок ДТП, пішохід, отримав тілесні ушкодження звернувся за допомогою в травматологічне відділення ЦМЛ м. Рівне , після надання меддопомоги відпущений додому.

Близько 19:00 в селі Борове по вулиці Центральна, водій особа якого встановлюється, керуючи автомобілем «VOLKSWAGEN GOLF», здійснив наїзд на дерев’яне огородження приватної будівлі.

Внаслідок ДТП, пасажир 31-­річний житель села Борове, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в реанімаційне відділення Зарічненської ЦРЛ.

Близько 17:05 на 287 кілометрі автодороги Київ – Чоп, водій автомобіля «RENAULT KANGO», 32­-річний житель смт Квасилів, рухаючись зі сторони міста Рівне в напрямку міста Київ, не справився з керуванням та допустив з’їзд автомобіля в кювет з послідуючим перекиданням.

Внаслідок ДТП, пасажир автомобіля «RENAULT KANGO», 30­-річний житель смт. Квасилів, отримав тілесні ушкодження та був доставлений в травматологічне відділення Гощанської ЦРЛ.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівне нській області.