"Антикорупційний моніторинг" дізнався, кому з рівнян належать такі "пташки".

Таку інформацію опублікували на сторінці "Антикорупційного моніторингу у ФБ":

"Рівне - місто з великими можливостями. Тут є власний міжнародний аеропорт, який має злітно-посадочну смугу розміром 2626х42 м. Вона залишається однією з кращих в Україні. Проте на даний момент не використовується у повному обсязі. Авіаційний транспорт мають здебільшого приватні особи. Ми поцікавились, у кого з рівнян в ангарі стоїть власний літак.

У реєстрі цивільних повітряних суден України зазначено три літаки, які перебувають на території Рівне нської області у власності фізичних осіб

Фото ілюстративні".

Відразу ж до допису прикріпили і фото та інформацію про власників таких літаків.



pic

№1 - CTSW. Приблизна вартість - 80000$.

Власник - Єфіменко Юрій Анатолійович, м. Рівне . Підприємець, один із власників ТДВ "Здолбунівський механічний завод", а також власник синіх кіосків із цигарками, які є у Рівному. В минулому член "Партії регіонів".



pic

№2 - Надлегкий літак K-10 "Свіфт". Приблизна вартість - 58000$.

Як повідомили на сторінці "Антикорупційного моніторингу", власник літака - "Мичка С.М. Проживає в селі Немовичі, Рівне нська обл.".



pic

№3 - Rallye 235E. Приблизна вартість - 50,000 EUR.

"Літак має трьох власників : Тарасюк К.В., м.Рівне , та Шарадкін О.Д., м.Київ. А також директор авіаційно-спортивного клубу міста Рівне Василь Довбенчук", - зазначив "Антикорупційний моніторинг".

Рівне - місто з великими можливостями. Тут є власний міжнародний аеропорт, який має злітно-посадочну смугу розміром...

Posted by Антикорупційний моніторинг on 28 серпня 2015 р.