Зозулі довелося сплатити 510 гривень за порушення.

На Рівне нщині за перевищення швидкості оштрафували нового главу патрульної поліції Львова Юрія Зозулю.

Зозуля за кермом Subaru мчав дорогою зі швидкістю 113 кілометрів на годину.

"Дійсно, факт мав місце. 20 серпня, близько 11.00, в селі Крупець Радивилівського району Рівне нської області водій автомобіля Subaru рухаючись в напрямку Львова перевищив швидкість на 50 кілометрів (швидкість автомобіля становила 113 кілометрів на годину). Складено адміністративний протокол за ч.3 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. На порушника накладено штраф у розмірі 510 гривень", - цитує УНІАН слова представника прес-служби.

Натомість активісти "Варта 1" у Facebook писали, що головний патрульний Львова перевищив швидкість 26 серпня. "Вчора 26.08.2015 приблизно 23:30 на трасі Львів - Київ біля Радивилова Рівенська область, було зупинене авто, яке перевищило швидкість на 50 км... За кермом виявився керівник поліції Львова Юрій Зозуля, який стверджував, що запізнювався на нараду.

Після мінімальної дискусії на водія працівники ДАІ склали протокол. Зі слів свідків активістів з Рівного, працівники ДАІ під час складання протоколу сказали пану Юрію: Всі то всі", - йдеться у повідомленні. У львівській поліції інцидент коментувати відмовляються.

Джерело