Трагедія трапилася у Дубровицькому районі.

33-річний племінник напередодні трагедії увечері прийшов до свого дядька. Обоє перебували напідпитку, що і передувало сварці. Образа за образою і розлючений господар схопив кухонний ніж та завдав різаної рани шиї своєму родичу. Той змушений був звернутися до лікарів, однак останнім пояснив, що тілесні ушкодження він отримав з власної необережності, коли відкривав ножем консервацію. Отримавши необхідну медичну допомогу племінник вирішив відомстити за це дядькові і заручившись підтримкою 26-річного рідного брата навідався у гості знову. Удвох вони били дядька палицею та завдали численних ударів ногами та руками і залишили його на підлозі.

Уранці 26 серпня на спецлінію «102» зателефонувала фельдшер села Будимля Дубровицького району щодо виявленого мертвим у власному будинку 52-річного місцевого мешканця із ознаками насильницької смерті.

Згідно із лікарським свідоцтвом смерть чоловіка настала внаслідок травматичного шоку, закритої тупої травми грудної клітки з численними переломами ребер, грудини та ушкодженнями органів грудної порожнини.

Загиблий чоловік проживав разом зі своїм братом, зловживав спиртними напоями та був раніше судимий за крадіжку.

— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), — повідомив начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівне нській області Сергій Родзін. — Наразі вирішується питання про повідомлення обом братам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

СЗГ УМВС України в Рівне нській області