Державна фіскальна служба приділяє значну увагу вихованню підростаючого покоління у дусі поваги до законів України, в тому числі з оподаткування. Адже сьогоднішні школярі – це майбутні потенційні платники податків. А тому зустріч із освітянами напередодні нового навчального року не викликає подиву.

Вже стали доброю традицією зустрічі фахівців ДПІ у м. Рівному з фахівцями управління освіти Рівне нського міськвиконкому задля того, щоб розробити та затвердити відповідну програму вивчення основ податкового законодавства України у загальноосвітніх навчальних закладах міста на 2015 - 2016 навчальний рік.

Варто зазначити, що до читання лекцій з основ оподаткування залучаються не тільки вчителі навчальних закладів, але й працівники податкової інспекції. А з метою кращого засвоєння матеріалу після читання лекцій проводяться різноманітні ділові ігри, брейн-ринги, вікторини, конкурси.

В результаті спільної роботи податківців з освітянами в учнівської молоді поступово формуватиметься усвідомлення того, що для розбудови нашої держави кожен платник податків повинен добровільно, згідно з чинним законодавством, сплачувати податки і обов’язкові платежі.

ГУ ДФС у Рівне нській області за матеріалами ДПІ у м. Рівному