Чоловіки втрачають голову від жінок на шпильках, у коротких сукнях із глибоким декольте та чарівною усмішкою. Така красуня здатна звести з розуму навіть найдосвідченішого донжуана. Але слід пам`ятати, що найпривабливіші жінки людства приділяли неабияку увагу парфумам, як афродизіаку. Адже, правильно підібраний аромат здатен непросто доповнити ваш образ, а навіяти навіть "оманливе зацікавлення".

Чи не в кожної дівчини є у запасі кілька ароматів. Один улюблений, другий – від коханого, третій зараз в моді, з четвертим пов’язані неймовірні спогади тощо. Нанесення парфуму – це мабуть остання нотка у зборі чарівної леді перед виходом у світ. Ще з давніх давен у жінок існувало декілька секретів підбору та нанесення парфумів:

Раніше вважалося, що парфуми наносити потрібно у місця, які найчастіше цілують. Наприклад, у ХІХ столітті дами наносили парфуми на волосся, адже кавалери частіше цілували розкішні зачіски красунь. Невелику краплю парфумів потрібно нанести на згин зап’ястя, за мочкою вуха, на бічну поверхню шиї та в ямку між грудей.

pic

Одних чоловіків збуджує тонкий шлейф парфумів, що тягнеться за їх супутницею, інших - запах жінки сам по собі. Що стосується ароматичних свіч і ефірних олій, найбільш ефективними вважаються запахи кориці, мускусу, імбиру та бергамоту. Результати досліджень показали, що найдужчим збудником є змішаний аромат гарбузового пирога та лаванди. Крім того, найбільш сексуальними й еротичними зарекомендували себе амбра, цибет, пачулі, троянда, суниця, малина, яблуко і кедрове дерево – не випадково більшість чоловічої та жіночої парфюмерії виготовлено на їх основі.

Коли ви наносите парфуми на одяг, корисно пам'ятати, що більш гармонійно аромат проявляється на натуральних тканинах (вовна, льон, бавовна). У вовняних та хутряних речах запахи зберігаються роками. В свою чергу, синтетика зробить аромат парфумів нестерпно гидким.

pic

Головне в питанні зваблювання сильної статі - аромат, образ, впевненість в собі і в тому, що все вийде як треба. Буде це легкий флірт або ж серйозний роман - час покаже...