Його стан тяжкий. Має 50 відсотків опіків тіла. Потерпілий встановлював паркан біля приватного будинку у Рівному. Працював префаратором, зачепив кабель і попав під дію електричної дуги. Його вдарив струм у 10 тисяч вольт.

Чоловік працював на вулиці Пухова. Господар цього будинку його найняв встановлювати паркан. Ремонтник за допомогою перфоратора проводив розробку грунту, заглибившись, пошкодив ізоляцію кабелю і попав під дію електричної дуги.

Чоловіка, на якому загорівся одяг – побачили сусіди і викликали швидку. Господарів даного будинку вдома не було.

Травмованому 44 роки. Він родом з села Малий Олексин, Рівне нського району. Зараз перебуває в опіковому центрі Рівного. У нього 50 відсотків опіків тіла. Лікарі кажуть, буде фінансування - організм зможе вистояти перед важкими травмами.

Тим часом у ПАТ«Рівне обленерго» кажуть, узгодження на виконання земляних робіт господар будинку на Пухова не проводив. А це обов’язково. Представники ПАТ «Рівне обленерго», прибувши на місце, повинні провести інструктаж та надати дозвіл на проведення таких робіт.

Але хто нестиме відповідальність за травмування людини – невідомо. У ПАТ «Рівне обленерго» кажуть, це справа міліції. Останні стверджують, складу злочину немає тому й кримінальне провадження не відкривали.