Олександр Майструк демонструє чергову виставку своїх напрацювань за останні 5 років. В експозиції сотня світлин, чи не усі - портрети, обличчя рівнян, відомих і не дуже. Відшукати свій фас чи профіль в експозиції спробували і наші кореспонденти.

Сотня фотографій і майже усі портрети. А назвав свою виставку Олександр Майструк „фотороздумами”. На її відкритті не проштовхнутися, рівнянни сім'ями прийшли подивитися на роботи, а на окремих світлинах і себе упізнати.

Виставка стала для Олександра Майструка підсумком уже пройденого шляху й водночас прагненням рухатись і творити нове й цікаве, переконує митець. В експозиції виставки є серії робіт з життя безпритульних дітей, а також людей з особливими потребами. Фотохудожник намагається відтворити внутрішній стан кожного персонажа.

Усі фото виставки зроблені за останні 5 років. За цей час назбиралося надто багато картин, каже фотохудожник, але на виставці представив лише найкраще. Гість з Києва вже 4 картини придбав, з митцем його пов'язує давня дружба. Саме він 14 років тому зумів підняти Олександра на ноги.

Відтоді Олександр захопився фотографіями. Щоправда, родичі митця зізнаються - в дитинстві Олександр мав іншу мрію.

І хоч пілотом Олександр Майструк не став, зате фотохудожник відомий не лише на Рівне нщині , а й в Україні та за її межами. Вже нині майстер готується до наступної виставки, а рівняни мають місяць на відвідини його "фотороздумів".