Для виходжування недоношених діток. Придбати хоча б один спробують волонтери акції „Почуйте всі”, звісно за допомоги небайдужих рівнян. Упродовж травня кошти збиратимуть до спеціальних скриньок в установах міста, а на завершення акції - і просто на вулицях.

У минулому році волонтери проекту "Серце до серця" зібрали 70 тисяч гривень. За них придбали в обласну дитячу лікарню сучасний мікроскоп для проведення операцій на очах. За останній таких зробили вже 180. Завдяки мікроскопу також можна обстежувати дітей різного віку та пересаджувати штучні кришталики ока.

Цьогоріч волонтери збиратимуть кошти для відділення неонатології, де виходжують недоношених дітей.

У лікарні є обладнання аби виходжувати недоношених дітей, втім все воно застаріле, кажуть медики. Не вистачає апаратів для дітей з вадами розвитку, інкубаторів, а також апаратів штучної вентиляції легень.

Координатори акції впевнені, що цьогоріч зберуть ще більше коштів. Волонтери відвідають навчальні заклади та підприємства де поставлять свої благодійні скриньки.

Акція "Почуйте всі" проходитиме з 3 по 23 травня. В останні дні волонтери ходитимуть по місту і збиратимуть гроші для лікування недоношених дітей. Тому усі небайдужі зможе зробити свій внесок у цю благодійну справу.