Як відомо, жінка - це завжди загадка, яку не можуть розгадати віками! Сьогодні обговоримо цікавинки, що стосуються жінок.

Виявляється, що лише 9% жінок світу вважають себе справді привабливими, 43% жінок вважають, що "виглядають природно", 24% вважають себе представницями "середньої зовнішності", 8% - жіночними, 7% - симпатичними, і лише тільки 2% відкрито заявляють, що сексуальні.

Близько 100 мільйонів жінок у світі не вистачає для підтримання балансу статі! Багато з них гинуть в Азії, а в Індії вже оголошена кампанія на захист життя дівчат.

За життя жінка з’їдає близько 2 кг губної помади, регулярно підмальовуючи губи!

Шкіра у жінок тонша і сухіша. За рахунок особливої будови сполучної тканини, а також гормону прогестерону, жіноча шкіра розтягується швидше. У чоловіків же вона більш пружна.

У жінок серце меншого розміру і тому б'ється швидше. Якщо у чоловіків воно здійснює в середньому 72 удари на хвилину, то у жінок - 90. Стінки лівої серцевої камери у жінок тонші і еластичніші, ніж у чоловіків. Тому підвищений кров'яний тиск для них менш небезпечний.

Коріння волосся у жінок в шкірі голови сидять на два міліметри глибше, ніж у чоловіків. І тому випадають менш інтенсивно.

Вага головного мозку жінок майже на 14% менше за вагу мозку чоловіка. Але, з іншого боку, півкулі головного мозку жінок пов'язані вдвічі сильнішими нервами. Тому розумовий процес у жінок протікає швидше.

Кожні 15 секунд одна дівчина в світі позбавляється цноти різними способами!

2/3 з 300 мільйонів дітей, позбавлених можливості мати освіту, є дівчатами.

4 мільйони жінок і дівчат щорічно є об’єктом продажу на невільничому ринку.

На 20% у мінус відрізняється рівень заробітної плати у жінок і у чоловіків, що займають однакову посаду з однаковими службовими обов’язками.

Мешканки Європи в середньому живуть на 6 років довше, ніж чоловіки. Причина, ймовірно, полягає в тому, що жінки в гормональному відношенні швидше виходять зі стану стресу, харчуються менш жирною їжею, значно менше палять, та й відсоток алкоголіків серед них нижче.

Вміст рідини в організмі жінок становить близько 50-60%, тоді як у чоловіків ця цифра дорівнює 60-70%. В організмі чоловіків обертається в середньому 4,5 літри крові, а у жінок - 3,6 літра.

Жінки моргають приблизно в 2 рази частіше, ніж чоловіки.

Невдачі в коханні жінки переживають важче. Щоб позбутися тяжких спогадів, чоловікам потрібно лише 3 місяці, тоді як жінки здатні нудьгувати за кимось до 15 місяців.

У жінок, які часто займаються сексом, значно вищий рівень естрогену в крові, ніж в тих, що стримуються. А високий рівень естрогену сприяє природній регенерації клітин шкіри і розгладженню зморшок.

Займаючись коханням, жінка думає про те, чи гарно вона виглядає.

І ще: після сексу жінці хочеться не спати, а розмовляти і цілуватися.

І, найкумедніше: в організмі жінки міститься в 6 разів більше золота ніж в організмі чоловіка.

Золоті ви наші!:)