Майже всі жінки ще з самого дитинства, граючи в ляльки чи «дочки-матері», мріяли про те, яка у них буде сім'я, яким буде чоловік і як вони назвуть своїх дітей.

Ідеальне життя

Мрії збуваються і навіть дуже часто. Сім'я - це прекрасно. У сім'ї, де панує не тільки любов, а й взаєморозуміння, повага і довіра, не вистачає тільки дитини, яка б зробила її ще краще. Адже діти бувають різні і далеко не всі ростуть розбійниками та не «паіньками». У всіх батьків є шанси виростити відмінну дитину, отаку розумницю, з якою не соромно сходити в магазин і з радістю похвалитися досягненнями дитини. Але що робити, якщо чоловік не хоче дітей?

Небажання чоловіка

У світі є протилежність у всьому. На жаль, до цього відносяться і людські бажання. Якщо дружина вже готова стати мамою, то чоловік часто дуже навіть не готовий. Причин такого небажання може бути багато. Для багатьох чоловіків важлива їхня кар'єра, для того щоб бути матеріально стабільними і успішними. Деяким з них важливо бути «центром Всесвіту» для дружини і мами. Якщо чоловік не хоче дитини, можливо, він не хоче заводити її саме в даний момент або не впевнений у щирості своїх почуттів по відношенню до дружини, адже після розлучення найбільше страждають діти.Але бувають і такі чоловіки, які просто не переносять дітей, не тільки потенційних, а дітей в цілому. У таких випадках дружинам найкраще не приймати ніяких рішень за двох.

pic

«Зашифровані» натяки

Як жінці дізнатися, чи хоче чоловік дитину? Тут все на багато простіше. Головне - це розуміти натяки чоловіка і розбиратися в його міркуваннях і неважливо про що вони, головне, щоб питання стосувалися теми відповідальності, дітей або простій життєвій ситуації.Можна також спробувати просто поговорити з чоловіком, що є самим елементарним в будь-яких ситуаціях. Якщо чоловік дійсно хоче дітей, то він відразу ж скаже про це, і жінці не треба буде думати-гадати.Але якщо чоловік проявляє своє бажання завести дітей, то дружині також дуже важливо зважити всі за і проти, адже дитина в будинку - це, в першу чергу, турбота матері, а не батька.

Бажаю Вам успіху!

pic