Кого ж наділили таким «щастям» матінка природа в Україні та світі?

26-річна жителька Вінниці має найбільші натуральні груди в Україні. Дівчина з 11-м розміром грудей занесена до Книги рекордів України. Національний реєстр рекордів визнав, що у 26-річної Надії Щербань найбільший бюст в країні.



pic

Я завдячую унікальному розміру своїх грудей матінці-природі і генетиці. Адже в моїй родині всі пишногруді: і бабуся, і мама, і сестра, — розповіла Надія.



pic

Що стосується Книги рекордів світу то цей титул має 16 річна дівчина Тінг Хіафен, яка зараз живе в маленькому селі Чанга. Її груди просто неймовірних розмірів - вони «звисають» вниз на 48 сантиметрів, а якщо дивитися в профіль, то від ребер груди вперед виступають на 30 сантиметрів. У класифікації жіночих бюстів немає відповідного позначення розміру її грудей.



pic

Молода дівчина заявляє, що в житті найбільшу незручність їй доставляють саме її груди, адже ці величезні принади просто заважають жити. Наприклад, вона не може дозволити спати собі так, як сплять звичайні люди, або ще, вона не може піти в звичайний дамський магазин нижньої білизни і купити собі щось з нової колекції.Тінг змушена звертатися до спеціальних ательє, де під замовлення зможуть зшити відповідний бюстгальтер.