Стильний одяг, зачіска, манікюр, доглянуте обличчя, легкий макіяж – все це важливі елементи чарівного жіночого образу. Але в наш час глянцеві журнали нав`язують настільки захмарний еталон краси, що більшість жінок просто розчаровуються у своїй зовнішності, через те, що не можуть досягнути "модного ідеалу". Існує теорія, що найкрасивіша дівчина після п'ятихвилинної розмови не завжди здається привабливою, а нічим не особлива простачка зачаровує своєю індивідуальністю. Тому, слід дотримуватися деяких правил, щоб незважаючи ні на що, бути красивою кожен день...

1. Кожного дня пити натщесерце таку суміш: одна чайна ложка рідкого меду, одна чайна ложка лимонного соку і одна столова ложка оливкової олії. Цей рецепт "справжньої краси" дуже добре чистить кров, виганяючи з організму всі шкідливі та отруйні речовини і додає обличчю свіжість.

2. При дотриманні правильного режиму, жінці набагато прості забезпечити свіжість та привабливість. Це стосується як розпорядку сну і відпочинку, так і регулярного догляду за собою. На жаль, поняття краси у багатьох жінок асоціюється, з наведенням "марафету". Дівчата приділяють більше уваги просто макіяжу, забуваючи про те, що справжня краса потребує не косметики, а вітамінів та відпочинку.

3. Більше посміхайтесь, адже посмішка не тільки робить обличчя більш приємним, але і здатна налаштувати мозок на "хвилю" щастя. Похмуру людину навряд чи можна вважати красивою, а жінка з приємною посмішкою завжди милує око чоловіків.

4. На зовнішність має помітний вплив психологічні фактори. Якщо жінка постійно відчуває тривогу і занепокоєння, несе навантаження не тільки фізичне, але й нервове, то виглядати привабливо їй стає в рази складніше. Вміння викидати з голови зайві проблеми, не хвилюватися про те, на що не можна вплинути, дають куди більше шансів зберегти молоду зовнішність, ніж зусилля майстрів косметології.

5. Стати красивою зовні вам допоможе також внутрішня краса. Перш за все, у Вас повинні бути тільки позитивні думки та емоції, а гарний настрій додасть вам впевненості у собі і своїй красі. В жодному разі, не будьте злими на світ та оточуючих людей, а якщо Вам не подобається своє життя, змініть його або своє ставлення до нього.