Рано чи пізно кожен господар прагне змін у власному помешканні. Нове будівництво, розширення житла, зміна застарілого інтер'єру, все це змушує Нас розпочати ремонт. Але нерідко рішення цього питання відкладається і затягується, а причиною всьому - елементарне незнання, як підступитися до ремонту, з чого почати будівництво та де купувати потрібні матеріали. Ми спробуємо допомогти Вам знайти якісні та надійні продукти будівництва...

ТОВ "ВОЛИНЬ-ШИФЕР"

Якщо Ви мрієте перетворити своє подвір`я в справжнє затишне та красиве королівство, то бруківка саме для Вас. Адже різноманітні варіанти укладання матеріалу зможуть здивувати будь-якого господаря.

ТОВ «Волинь-шифер» виготовляє більше 40 видів бруківки, тротуарної плитки, бордюрів. Широкий асортимент та багата кольорова гама продукції ТОВ «Волинь-шифер» забезпечить втілення всіх заповітних мрій, щодо облаштування Ваших виробничих майданчиків, офісів чи оселі. Висока якість продукції досягається завдяки високопродуктивній вібропресувальній машині «MASA R9001VBS», яка є топ-моделлю серед каменеформувальних машин німецької фірми «MASA». Додаткове просіювання піску, дозування сировини і підтримання заданої вологості за допомогою спеціальних комп’ютерних програм - все це гарантує високу якість вібропресованих виробів. Колектив ТОВ «Волинь-шифер» складається з кваліфікованих фахівців, які постійно працюють над вдосконаленням обладнання і покращенням якості продукції.

Контактна інформація: Рівне нська обл., м. Здолбунів, вул. Шевченка, 1. Тел: (03652) 2-52-19, 2-63-92, 362-03-59. Еmail:zbut@volyn-shyfer.com.ua, vtv@volyn-shyfer.com.ua

"БУДІВЕЛЬНІ БЛОКИ"

Бетонні блоки – це основа будь-якої будівельної конструкції. Як відомо, блоки дуже популярні в будівництві малоповерхових будівель приватного типу. Крім того, будівельні блоки можна використовувати для зведення красивих парканів, димоходу, теплиць та садових барбекю. Ціна будівельних блоків, є досить привабливою, це дозволяє знизити витрати на зведення споруд різного типу, а також заощадити дорогоцінний час.

Підприємець Горбач Ольга Степанівна пропонує рівнянам широкий спектр будівельних матеріалів, які відповідають всім європейським стандартам. Серед асортименту товару: будівельний, стіновий та кутовий блоки, цегла фігурна та цегла стінова колота. Підприємець Горбач Ольга Степанівна також пропонує блоки "рваний камінь", які широко використовуються для будівництва та оздоблення зовнішніх та внутрішніх стін будівель, зведення парканів, облаштування квітників.Новий будівельний матеріал добре зарекомендував себе у котеджному будівництві, а також при оздобленні цокольних поверхів.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Курчатова, 28. Тел:(098) 58-36-356.

УТЕПЛЮВАЧ "ПЕРЛІТ"

Найважливішою метою теплоізоляції будівельних конструкцій є скорочення витрати енергії на опалювання будівлі. Такий матеріал, як перліт володіє високими звукоізоляційними властивостями, вогнестійкий, хімічно-інертний, не піддається впливу мікроорганізмів, комах і гризунів.

Застосування теплоізоляційних матеріалів на основі спученого перліту в будівництві дозволяє знизити масу конструкцій, зменшити потребу в інших будівельних матеріалах (бетон, цегла, деревина та ін.), скоротити витрату палива на опалення будівель, зменшити втрати тепла в промислових агрегатах. Тому, якщо Ви прагнете утеплити своє житло екологічно чистим матеріалом, завдяки якому у вашому будинку буде тепло та затишно, то перліт саме для Вас.

У Рівному високоякісне утеплення будинків проводять представники виробничого об’єднання "Волинь-бетон". Вже багато років виробниче об’єднання "Волинь-бетон" займається утепленням житлових та промислових споруд перлітовою штукатуркою та перлітобетоном. За цей час компанія відпрацювала та довела до досконалості штукатурну методику утеплення як за складом самої штукатурної суміші, так і за процесом виконання робіт.

Контактна інформація: Тел:(067) 67-54-067.

МАГАЗИН "ВІКНА КОРСА"

Вікна є сполучною ланкою із зовнішнім світом. Це надійний захист від холоду, шуму та пилу, такий необхідний для створення в оселі затишку та комфорту. Через вікна втрачається від 30 до 40% тепла. Завдяки високій якості, надійності та довговічності металопластикових вікон слугувати вони будуть не одному поколінню.

Компанія ЕСТЕТ ЛІГА, що є офіційним представником у м. Рівне та області ТМ "Вікна Корса", пропонує своїм клієнтам якісні та енергоефективні вікна з гарантією 10 років. Придбавши вікна у цьому магазині, у Вашій оселі гарантовано тепло узимку та прохолоду у літню спеку. У рамках програми "Збережемо свое тепло" держава повертає гроші за Вікна Корса. З 15 серпня до 15 вересня знижка на вікна 60% (30 відсотків від Корса, а ще 30% компенсує держава). Варто зазначити, що завдяки інноваційним технологіям, величезному потенціалу, а також роботи кваліфікованого персоналу компанія зарекомендувала себе, як надійний партнер і має високу ступінь довіри серед клієнтів.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Д.Галицького, 19, оф. 320. Тел: 0673636523; вул. Кн.Ольги, 5. Тел: 0673636528; Словацького, 1. Тел: 0975084700.