Якщо у вас маленька квартира, ви напевно зіткнулися з проблемою раціонального використання простору, а саме з тим, як зробити дорогоцінну житлову площу максимально функціональною. Хороший вихід з такої ситуації - меблі-трансформер. Зараз дизайнери та меблеві магазини пропонують безліч не тільки зручних, але і стильних варіантів такого плану.

1. Ліжко, що ховається в шафу, - далеко не нове рішення для маленького простору, але в даному випадку дизайнери пропонують створити з меблів цілісну композицію, надзвичайно гармонійно і стильно виглядпє на «мікроскопічній» площі, якої навряд чи вистачає на прихожу, цілих дві кімнати : кабінет і спальню.

pic

2. Легким рухом руки диванчик для двох з «вмонтованим» кавовим столиком перетворюється на диван зі звичайним кавовим столиком для компанії з 5-ти чоловік.



pic

3. А в цьому варіанті ліжко не тільки ховається в стіну, але і перетворюється в стіл. Особливо зручно для людей, що працюють вдома.



pic

4. Всі вже звикли до того, що дивани можна розкладати за принципом книжки і перетворювати таким чином в ліжко. Але такого ви точно ще не бачили: диван перетворюється в двоярусне ліжко! Ідеальне рішення для сім'ї з двома дітьми.



pic

5. Дуже стильне рішення: два крісла у формі кавових чашок можна легко перетворити на кавовий столик.



pic