Навіть у подружжя, які прожили пліч-о-пліч років 15 і, здавалося б, які знають один про одного все, в ліжку все може бути далеко не так. Давайте розглянемо причини і на деякі можливо знайдем рішення.

Причина 1. Відсутність почуттів

Всупереч поширеному стереотипу, ніби «більшості чоловіків все одно, з ким», емоційна складова вкрай важлива для здорових статевих стосунків між подружжям. Більшість жінок взагалі не можуть отримати сексуального задоволення без відчуття любові; а чоловік, у свою чергу, відчувши відсутність інтересу з її боку, шукатиме задоволення свого его в чужому ліжку.

Причина 2. Сексуальний егоїзм

Один з партнерів (найчастіше це чоловік) є типовим «сексуальним споживачем», сексуальним егоїстом і не піклується про відчуття другого партнера.

Причина 3. Розбіжність анатомічних параметрів

Якщо пеніс чоловіка набагато довший вагіни партнерки, можуть виникнути деякі проблеми, - наприклад, жінці може бути боляче під час статевого акту, а при інтенсивних фрикциях можуть бути розриви в області заднього склепіння піхви. Довжина вагіни залежить від жіночого росту: чим вище жінка, тим довша її вагіна. Так що, якщо у чоловіка довгий пеніс, а його партнерка висока, то тут можна говорити, що «вони знайшли одне одного». Але якщо у жінки довга піхва, а у чоловіка маленький пеніс, тоді і йому, і їй некомфортно. Рішення - Якщо партнери - сексуально грамотні люди, все далеко не так фатально. Є певні пози, які дозволяють коригувати розбіжність анатомічних параметрів статевих органів.



pic

Причина 4. «Сексуальна безграмотність» Незнання ерогенних зон, невміле поводження в ліжку одного з партнерів.

Причина 5. Сексуальні дисфункції

У чоловіків - еректильна дисфункція, у жінок - аноргазмія, тобто відсутність оргазму. Найчастіше подружжя бояться зізнатися один одному в подібних труднощах і вибирають саму невірну модель поведінки - замовчування. Рішення Причини дисфункцій можуть бути самими різними - від депресії до проблем з кровоносною системою. Докопатися до суті і усунути проблему може тільки кваліфікований фахівець, причому шанс на успіх досить великий. Принаймні, як кажуть урологи, близько 85-90% випадків чоловічих дисфункцій можна вилікувати.

Причина 6. Молодо - зелено Попросту кажучи, вони ще «не дозріли» для повноцінного сексу - наприклад, їм всього по 16-17 років. Хлопці поспішили - а в результаті, невдалий перший досвід і, можливо, психологічні проблеми в майбутньому.

Причина 7. Перша невдача Якщо перший сексуальний досвід був невдалим (дівчата часто відчувають сильний біль або психологічний дискомфорт, коли, наприклад, погоджуються на статевий контакт не за бажанням, а під тиском хлопця), це могло відкластися у підсвідомості і впливати на всю подальшу статеве життя.

Причина 8. Фобії, комплекси Нав'язливі страхи перед болем, наготою, фізичним контактом і т.д. Подібні проблеми повинен вирішувати психолог. Причина 9. А раптом не вийде? Одна з найпоширеніших нав'язливих фобій у чоловіків - підсвідоме очікування невдачі ще до інтимної близькості. Як не дивно, коли все-таки «доходить до справи», фіаско йому забезпечено, тому що чоловік вже «запрограмував себе на провал.



pic

Причина 10. Розбіжність статевої конституції Статева конституція – це потреба людини в сексі. Вона буває сильною, середньою і слабкою. Залежить від багатьох параметрів. Якщо статева конституція партнерів збігається - це ідеальний варіант. Але якщо партнери різко розрізняються за статевою конституцією, наприклад, у нього сильна, а у неї слабка, ось тоді виникають конфлікти, які в просторіччі іменуються «сексуальної несумісністю». Проте завжди можна знайти компроміс. Рішення Хоча статева конституція - якість вродженна, при бажанні цілком можна підлаштуватися один під одного. Можна змінити свої сексуальні потреби за допомогою гормонотерапії (але тільки під патронажем лікаря!), Якщо гормонів недостатньо. Крім цього, жінка може стати більш сексуальною, більш чуттєвою за допомогою тренування інтимних м'язів (це називається вумбілдінг). Також, і чоловіки, і жінки можуть мати більш якісні сексуальні відносини, якщо будуть знати всі ерогенні зони партнера і навчаться правильно їх стимулювати. Чоловік навіть зі слабкою статевою конституцією може стати відмінним сексуальним партнером для жінки з сильною статевою конституцією, якщо буде приділяти належну увагу еротичної прелюдії.

Причина 11. Тимчасові «неполадки» Наприклад, гормональні коливання у жінок: ПМС та інші. Також пригнічувати бажання можуть синдром хронічної втоми, депресія, апатія та інші психічні порушення; а багато захворювань, не пов'язані безпосередньо з сексуальною дисфункцією, можуть супроводжуватися зниженим рівнем серотоніну, який називають «гормоном задоволення». Звідси - немає інтересу до статевих відносин. Деякі жінки повністю концентруються на дитині, а чоловікові уваги приділяють менше, ніж раніше. Але ж він любить і дружину, і дитину, і теж потребує любові та уваги! І сексу йому теж хочеться. А якщо дружина погоджується проти волі, то і чоловікові це неприємно. І прикро. А жінка підчас відчуває себе винною, переживає. Але чим більше вона про це думає, тим сильніше противиться сексу «проти волі». У результаті створюється зачароване коло.

Причина 12. Психологічні проблеми Якщо подружжя не знаходять спільної мови, часто сваряться, це позначається і на сексуальних відносинах.

Причина 13. Латентний гомосексуалізм Один з подружжя може не усвідомлювати (або не визнавати) свою гомосексуальність і не практикувати гомосексуальні контакти; при цьому гетеросексуальні контакти не дають йому задоволення.



pic

Причина 14. Святенницьке виховання одного з партнерів

Причина 15. Розбіжність біоритмів Він - жайворонок, вона - сова; тому, коли він з ранку забирається до неї під ковдру і починає ніжно цілувати в шию - вона тільки дратується, відмахується і вимагає дати їй поспати. Рішення Тут можна знайти компроміс. Наприклад, ваш улюблений вже ліг, а ви несподівано нагрянули до нього «в гості». Завжди ж можна трішки схитрувати - мовляв, просто хочу трошки з тобою полежати - ну, а далі почати його пестити ... Поступово він поміняє свої погляди, а також змінить стереотип сексуальної поведінки. Ну а ви, після того, як він після сексу засне, маєте повне право тихенько вислизнути з спальні і зайнятися своїми справами.

Причина 16. Прихована огида Причини різні: розчарування в чоловікові, якийсь його непорядний вчинок, зрада, а також неохайність і неприємний запах. Буває так, що першопричина відсувається на другий план, а на перший план виступає огида. У таких ситуаціях відносини погіршуються, все в чоловіка дратує. Тим більше, коли є можливість порівнювати з іншим чоловіком. Але буває й так, що після своєї зради жінка шукає самовиправдання і у всьому звинувачує чоловіка.

Причина 17. Їй просто не хочеться Сексуальність чоловіків і жінок розрізняється. Жінки в цілому хочуть сексу набагато рідше, ніж чоловіки, і найчастіше погоджуються через силу, просто щоб поступитися. Рішення Якщо жінка буде переступати через себе і погоджуватися, в майбутньому може розвинутися ту саму огиду - або до сексу, або конкретно до чоловіка. Якщо ж буде постійно відмовляти під усякими неіснуючими приводами - «болить голова», «втомилася на роботі», «ці дні» - напевно, образить чоловіка і відштовхне його. Типові жіночі «відмазки», що вже стали темою для анекдотів, дратують чоловіків, але не варто вважати всіх чоловіків бездушними і сексуально стурбованими! Переважна більшість з них цілком розумні і зрозуміють, якщо ви спокійно і логічно обгрунтуєте: «Коханий, я просто не хочу сексу саме зараз. Це жодним чином не впливає на моє ставлення до тебе, я як і раніше тебе люблю. Але от саме зараз мені не хочеться сексу. Ну ось тобі, наприклад, не хочеться зараз танцювати? Ось і жінкам деколи не хочеться ...»» Донесіть до чоловіка, що слово« треба »важливіше, ніж« хочу »у всіх сферах, крім інтимної.

Бажаю Вам в житті ОРГАЗМУ у всіх починнях!!!