В креативний спосіб мешканці села Грушвиця "подякували" агрофірмі, що обробляє поля поблизу села за зіпсовану великотонажними вантажівками дорогу. Підприємцям просто під офіс селяни привезли цілу вантажівку перегною.

Ця дорога для жителів Грушвиці - транспортна артерія, що з'єднує село з трасою Київ-Чоп. Дорожники сільський шлях роками не ремонтують, тож селяни самі лагодять покриття, чим можуть та як уміють.

Терпець людям увірвався, і, як акцію попередження люди зібрались і просто не випустили ваговози з поля в село.

От і вирішили люди відрядити представників села до компанії, яка обробляє землю довкола села. А щоб до орендарів дійшло більш наглядно те, наскільки людей дістало - з посланцями відправили ще й вантажівку перегною.

Після кількагодинного конфлікту селян з адміністрацією підприємства та дубенськими правоохоронцями частину грушвицького вантажу таки висипали перед офісом фірми.

Правоохоронці, які увесь час спостерігали за перепалкою селян з представниками агрофірми відібрали у учасників конфлікту пояснення, прийняли заяви від обох сторін, і пообіцяли дати належну оцінку діям кожного. А вантажівки десятками тон і далі руйнують чи не єдиний шлях до Грушвиці. Поки місцеві мешканці думають над тим, як ще можуть захистити своє село.