Їй всього 2 роки і сім місяців, а вона заново вчиться сидіти, їсти та ходити. Маленькій рівнянці Анні Гедзюк після зупинки серця та дихання необхідна реабілітація за кордоном. У Китаї дівчинці готові допомогти, от тільки одинока мама не в змозі назбирати необхідну суму. Перший місцевий продовжує цикл сюжетів "Ціна життя" - далі історія боротьби за життя Анюти Гедзюк.

Маленька Анютка - дуже бажана дитина у Алли Гедзюк. Про те, що її донечка народиться з вродженою вадою серця маму лікарі попереджали ще під час вагітності. І вже у місяць від народження маленьку Аню прооперували. Та це був лише початок боротьби за здоров'я дитини.

Дитині виписали купу препаратів, кололи антибіотики. Але дівчинці краще не стало, хвороба не відступала. Тож мама з маленькою Анютою вирушили в столицю. Київські медики спростували діагноз рівненських лікарів, припинили попереднє лікування. А до сердечних недуг приєднався ще один діагноз: компресійне звуження лівого головного бронха та ателектаз лівої легені.

Через зупинку серця і дихання мозок не отримував кисень - в результаті порушились функції мозку. І все, що дівчинка вже вміла до зупинки серця, їй доводиться вчитись заново. В рідному Рівному Анюта проходить реабілітацію, але цього замало. Мама зв'язалась з медиками з реабілітаційного центру "Любов янгола" у Китаї, там дівчинці обіцяють допомогти.

Щоб здійснилась мрія Алли Гедзюк необхідно 10 тисяч доларів. Саме стільки коштує реабілітація в Пекіні впродовж 60 днів. Мама з донею живуть на інвалідну пенсію дівчинки. Батько дитини ніяк не допомагає. Тож назбирати космічну для них суму самотужки не зможуть. Відтак, просять усіх не байдужих людей допомогти дівчинці заново навчитись їсти, ходити, сидіти та говорити. Телефон мами та рахунок для допомоги ви зараз бачите на своїх екранах. Кожна гривня може наблизити дівчинку до одужання та щасливого дитинства.

Телефон мами: 098 40 89 001 Гроші можна перерахувати на картку Приват Банку: 4149 4978 4308 6440 на ім'я Гедзюк Алла Валентинівна