За три доби до міліції надійшло 62 повідомлення про скоєння крадіжок. За 29 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

У Радивилівському районі, неподалік села Михайлівка, з автомобіля 32-річного жителя міста Біла Церква Київської області невідомі викрали особисті документи, грошові кошти в сумі 50000 грн та 1500 євро. Особи зловмисників встановлюються.

До міліції надійшло повідомлення 68-річної рівнянки, що з квартири її сина викрали комп’ютер, фотоапарат, золоті та срібні вироби. Сума викраденого встановлюється, особу зловмисника встановлюють і розшукують. У квартиру невідомий проник шляхом віджиму пластикового вікна.

До міліції надійшло повідомлення 54-річної жительки Острожчини, що у селі Новосілки Здолбунівського району з її нежитлового будинку викрали газовий котел. Обставини крадіжки з’ясовуються.

59-річний здолбунівчанин звернувся до правоохоронців з проханням встановити особу зловмисника, який проник до його будинку у селі В. Омеляна Рівне нського району та викрав бойлер, електричну духову шафу та електроінструменти. Сума завданого збитку встановлюється.

До міліції надійшло повідомлення 38-річної рівнянки, що з квартири її брата в період з 25.07.2015 до 31.07.2015 невідомі викрали одяг. Обставини та подробиці з’ясовуються.

Про це повідомили на сайті СЗГ УМВС України в Рівне нській області.