Російсько-терористичні угруповання і надалі концентрують свою вогневу активність в районах Донецька. Так 2 серпня, з 18 години і до опівночі ворог двічі з 120-міліметрових мінометів бив по Пісках, Авдіївці, Опитному. Крім того о 20.20 і о 21.50 найманці вели вогонь з танку знову ж таки по селищу Піски.

Минулої доби відзначалася певна активізація противника і на Маріупольському напрямку, де впродовж минулих декількох днів було затишшя. Близько 19 години бойовики двічі зі 120 міліметрових мінометів обстріляли Новогригорівку. Також під мінометним вогнем забороненого калібру опинилися Старогнатівка та Богданівка. Продовжуючи тактику руйнувань інфраструктури Донбасу найманці з 21.30 і до 22.45 тричі били з 122-міліметрової артилерії по житловій зоні селища Гранітне.

Загалом за минулу добу противник 99 разів порушив режим припинення вогню. 5 разів бойовики застосовували артилерію, 33 – міномети, 81 - гранатомети і стрілецьку зброю, 5 разів били з танку. У відповідь підрозділи сил АТО вели вогонь з озброєння, що не заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр АТО