Рівняни можуть одночасно допомогти бійцям АТО та врятувати екологію. Для цього потрібно зовсім мало - здати пластикові кришки.

Замість того, щоб викидати пластикові кришки у смітник, рівнян закликають передавати їх на утилізацію, адже вони слугують чудовим матеріалом для майбутніх протезів нашим воїнам АТО.

Про акцію зі збору кришок повідомили у спільноті "Воїни світла м. Рівне " у соцмережі ФБ:

"Громадською Організацією "Волонтерська група допомоги армії України "Воїни Світла" спільно з Київським Благодійним Фондом "ОВЕС" започаткована Всеукраїнська програма збору та утилізації пластикових кришок для подальшої переробки та виготовлення протезів чи їх частин для воїнів АТО.

Звичайна кришечка з будь-якої петпляшки - ця дрібничка є тією самою сировиною, з якої виготовляють протези та деталі до них. Саме ця сировина, яку ми завжди не задумуючись викидали у смітник, - БУДЕ ДОПОМАГАТИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ, які були скалічені на війні, дасть змогу їм повернутися до звичайного життя, замінивши втрачені частини тіла на протези. І саме ВИ зможете допомогти їм у цьому, НЕ БУДЕМО БАЙДУЖИМИ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

Приєднуйтеся до акції, шукайте контейнери та місця збору кришок у торгівельних мережах та громадських місцях".

pic