Веселу спортивну програму "Олімпійського літа" дітям, які відпочивають у дитячому санаторно-оздоровчому комплексі "Веселка", що у селі Опарипси Радивилівського району, привезли 27 липня 2015 року працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Щоб спонукати юних відпочивальників до рухової активності, пробудити у них бажання до спортивного суперництва, гості запропонували їм взяти участь у командних змаганнях та індивідуальних конкурсах. Різноманітні естафети давали широкі можливості загоновим командам продемонструвати свою згуртованість, а конкурси виявити індивідуальні здібності всім учасникам заходу.



pic

Тож, після короткої церемонії відкриття, що була приурочена XIII літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалю, котрий проходить зараз у столиці Грузії Тбілісі і триватиме до 1 серпня, юні олімпійці радо взялися до виконання спортивної програми «Олімпійського літа». Вони з очевидним задоволенням змагалися у естафетах «Футбол», «Фітбол», «Баскетбол» і «Волейбол», демонструючи злагодженість дій у парах. Кожен хотів показати все, на що здатний, щоб принести перемогу своїй команді. Тому змагання видалися захоплюючими та веселими. Загальну перемогу впевнено здобула команда з промовистою назвою «Спортсмени», друге місце вибороли хлопці та дівчата, які назвалися «Біг- босами», а третє місце дісталося команді «Едельвейс».



pic

В індивідуальних конкурсах всі охочі мали можливість продемонструвати свою вправність у володінні гімнастичним обручем, скакалкою, вміння набивати футбольного м'яча та влучність у накиданні кілець на піраміди. У конкурсі «Гімнастичний» перемогу виборола Анастасія Метіса. У спортивному конкурсі «Скакалка» перемогла Валентина Новосад. У накиданні кілець на піраміди найбільш влучним виявився Богдан Степченко. З футбольним м'ячем найдовше протримався, виборовши звання «Володар м'яча» Владислав Гавришків.



pic

Переможці та призери командних змагань нагородженні дипломами та медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради. Ті ж, хто був найвправнішим в індивідуальних конкурсах, отримали призи від Відділення НОК України в Рівне нській області.