Цієї неділі, 26 липня, рівненські волонтери провели чергову Співанку, під часу якої збирали гроші та іншу допомогу для військових АТО. Поїхати до бійців планують орієнтовно за 10 днів.

Цього разу волонтерам вдалось зібрати 2 519,50 грн.

Про результат "Волонтерської співанки" розповіли на сторінці благодійного фонду "Руєвит" у ФБ:

"Спекотного недільного ранку на базарі м. Рівного зібралися небайдужі люди. Виконавці співали українські патріотичні та народні пісні, та цим репертуар не обмежився. Таня Буткевич запросила до нас двох виконавців Степана Залюбівця (гурт "Syntora") та Таню Луніну, які перед цим радували своїм співом м. Здолбунів. Мене попередили, що Таня Луніна виконавиця авторських пісень, та я навіть подумати не могла, що вони англійської мовою і виконання їх на такому високому рівні. Така собі Рівне нська Avri Lavin (Прикріпимо запис). А Степан так проникливо виконав "Так, я люблю Україну", що я не втрималась і попросила на завершення її повторити на біс.

Пан Володимир регулярно допомагає нам із озвучкою та співає із нами вже добрих півроку. Цього разу дуже допоміг ще й з виконавцями, запросивши знайомих співаків та музикантів - Романа Німко та Олександра Оксенюка. Звичайно і сам традиційно заспівав. Без несподіванок не обійшлося. Цією незапланованою несподіванкою стала Тетяна. По всьому було видно, що то продавчиня з базару. Емоційно позитивно і дуже гарно вона поставила крапку у нашій "Волонтерській співанці".

Дякуємо усім, хто долучився до організації Співанок, усім рівнянам, що не пройшли повз та зробили свою пожертву. Із акумульованих грошей зі "Співанки" на поїздку в АТО було закуплено:

- ключі (2 набори) 630
- жгути (17 шт) 331,5
- болгарка 2100
- дрель 1050
- форма 6760.

Окрім того продукти, зібрані від людей."

Всім, хто бажає допомогти, координати волонтерів:

Благодійна організація «Фонд Руєвит»
Код ЄДРПОУ: 39258140
м. Рівне , вул. Гагаріна, 39, (098) 821 85 58
П/р №26001239600 в АБ «УКРГАЗБАНК» МФО 320478

pic

pic

pic