До працівників відділення ДАІ з обслуговування Радивилівського району звернулася мешканка села Безодня, та повідомила, що у населеному пункті перебувають особи ромської національності на автомобілі «Фольксваген» з іноземними номерними знаками. Жінка також повідомила, що саме вони два місяці тому під приводом зняття порчі відібрали у 77-річної пенсіонерки 18 тисяч гривень.

На пошуки авто відразу відправився наряд працівників ДАІ. У селі Хотин Радивилівського району інспектори ДАІ помітили та зупинили автомобіль "Фольксваген Пассат", темного кольору, з номерними знаками Республіки Білорусь.



pic

За кермом транспортного засобу перебував 61-річний житель Білорусі, а в салоні четверо жінок, зовні схожі на осіб ромської національності, також всі жителі з сусідньої країни.

Автомобіль та громадян доставили у Радивилівський РВ УМВС, куди запросили і потерпілу жінку. Без жодних вагань остання вказала, що це саме ці люди, які два місяці тому відібрали у неї 18 тисяч гривень.

Наразі за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Затримані громадяни дають пояснення працівникам міліції.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області