Іван Євчук з'явився на світ з вадою сечевидільної системи.Через це розпочались проблеми з нирками, які не справляються з переробкою шлаків і організм сам себе отруює. Дитина потребує термінової пересадки донорського органу. Білоруська клініка готова прооперувати хлопчика. Ціна питання 60 тисяч доларів. Історією Іванка Перший місцевий розпочинає цикл сюжетів "Ціна життя".

Рівнянку Оксану Євчук лікарі попередили, коли вона була ще вагітною - її дитина народиться не повністю здоровою.

Однак, вже у півтора місяці у Івана почала підніматись висока температура. Хлопчика госпіталізувати до реанімації, там з'ясувалося - йому необхідна операція. Оксана з дитиною поїхала в Київ.

У два роки хлопчик важив всього шість кілограмів, навчився ходити у рік. Однак через високий рівень шлаків в організмі ноги в Іванка набрякали та вигинались в суглобах.

Однак, ці препарати не лише виводили з організму дитини токсини, а усі корисні мікроелементи, зокрема кальцій. За останні два роки у 10 ти-річного хлопчика було 5 переломів.

Завдяки старанням батьків хлопчика дитина до 10 років змогла прожити без гемодіалізу та пересадки. За цей час йому зробили 29 рентгенівських знімків, він дотримується дієти та проходить усі обстеження, 5 разів хлопчик знаходився під загальним наркозом, а ще приймав гормон росту. І усе це задля того, щоб вирости для трансплантації нирки. Допомогти Іванку можуть в Білоруській клініці. Ціна життя дитини 60 тисяч доларів. Для родини, у якій працює лише батько це не підйомна сума.

За місяці збору коштів для Іванка назбирали 41 тисячу доларів. Залишилось 19 тисяч. Тому всіх, кому не байдужа доля маленького хлопчика, який з народження бореться за життя батьки просять допомогти врятувати їх сина. Телефони мами та рахунок для допомоги ви зараз бачите на своїх екранах. Кожна гривня може наблизити хлопчика до одужання.