Жінки люблять дорослі іграшки. Це правда!

Статистика показує, що більшість жінок мають, принаймні, один або два вібратора, але ховають їх. Більшість матерів дістають з дитячих іграшок батарейки для заміни джерела живлення в своїх вібраторах!

pic

Фалоімітатори, багатофункціональні вібратори-кролики і невеликі кліторальні стимулятори улюблені іграшки жінок! Але вони, ймовірно, не захочуть цього визнати!

Чи знаєте ви, що для більшості жінок, розмір вашого пеніса не важливий? Хоча великий пеніс завжди поважають! Головне для жінки, що вона відчуває. Жінки складні істоти, точно. Багато чоловіків намагалися зрозуміти, за допомогою якої чарівної кнопки холодна крижинка раптом перетворюється на сексуальний вулкан пристрасті і бажань. Де ця кнопка знаходиться? Зовсім не там, де більшість чоловіків вважають. У чому секрет якісного сексу, який призведе до винагороди у вигляді оргазму у вас двох? Якщо чоловік хочете подарувати жінці потужний оргазм, він повиннен вплинути на її почуття. Створити романтичний настрій, трохи ніжної прелюдії, ласк. А потім можете запропонувати їй поекспериментувати з секс-іграшками! І це зробить ваш секс ще цікавішим та різноманітнішим. І розмір пеніса буде вже не важливий.



pic

А, якщо у Вас «потужний інструмент», це ще не гарантія успіху, а іноді проблема. Вам доведеться постаратися і підготувати партнерку. Попередні ласки за допомогою вібратора допоможуть Вам довести її до стану, коли вона буде готова прийняти і привітно розмістити вашого немаленького «друга». Це як, якщо перед основною стравою в обід подати легкий салат і тим самим порушити апетит. А, якщо все правильно зробите , вона неодмінно повернеться і на вечерю, і на сніданок. І гарячий, пристрасний секс Вам забезпечений! Не обмежуйте себе лише одним видом іграшок. Вони повинні бути різноманітні. Це можуть бути і еротичні лосьйони або масла, мастила, насадки, фалоімітатори, стимулятори і навіть секс-ляльки, якщо хочете. Секс-іграшки зазвичай призводять до численних оргазмів і багато з тих, хто хоч раз їх використовував, не в силах відмовитися від цього задоволення.



pic

А ваше завдання створити атмосферу довіри і повного розслаблення, щоб вивчити власне тіло і визначити що ви хочете, де хочете і як вам це подобається! У цьому вам допоможуть і чуттєвий масаж і сексуальна білизна, а може бути і стриптиз, ну, і, безумовно, секс-іграшки, як метод впливати на жіночу чутливість. Навіть маленькі насадки на палець для стимуляції клітора вашої партнерки здатні так підготувати грунт для пристрасного, гарячого сексу, що їй буде абсолютно все одно, якої довжини та об'єму ваш пеніс, а вам залишиться лише віртуозно продемонструвати свою техніку сексу!

Бажаю Вам в житті ОРГАЗМУ у всіх починнях!!!