У соцмережі розповідають, що відвідувачі кафе часто в неадекватному стані та поводять себе некоректно.

Про це повідомили у спільноті "Рівне нський Ревізор". Інформація анонімна, адже автор хвилюється за свою безпеку та безпеку своїх дітей. Проте ця проблема у мешканців "як кістка у горлі".

"В нас на вул.В.Дивізія біля 3,7 і 9 буд. є дитячий майданчик,де наші діти проводять своє дозвілля. Велика і гарна територія, поставлені нові качелі, є футбольне поле, і все було б добре,якби не одне але...

Безпосередньо біля території майданчика (я б навіть сказала на території) розміщується кафе ( хоча його правильніше буде назвати бухачечна). Річ в тім, що клієнти цього прекрасного закладу в не досить адекватному стані поводять себе не коректно(не буду вдаватись в подробиці,але це жахливо).

Наші діти щодня на це дивляться, а картинка малоприємна... Мешканці 3 і 7 будинків взагалі потерпають від нічних розборок і криків... Хоча найбільше хвилює те, що діти на це все дивляться. Чому вони можуть повчитись? Наскільки мені відомо, розважальні заклади не можуть бути біля дитячих майданчиків (особливо такого типу),повинна бути відстань... Але факт залишається фактом. Таких закладів у місті багато,але вибачте, вже робити їх біля дітей які граються,це вже за всяку грань... Деякі мешканці вже звертались і до ЖЕКу і до депутатів, всі розводять руками, от так от..." - йдеться у повідомленні.

pic