Автомобіль "Toyota Camry", в якому їхав голова Конституційного суду України Юрій Баулін, виїхав на зустрічну смугу і спричинив зітнення з автомобілем, в якому їхала родина з трьома дітьми. Жахлива аварія сталася учора поблизу с. Циганське близько 21-ї години.

Внаслідок випадку є загиблі та поранені. "По трасі на дуже високій швидкості їхала Тойота Кемрі з київськими номерами. Перевищувала швидкість явно і вийшла на зустрічну смугу. Відбулось лобове зіткнення зі старенькою іномаркою. Там була родина, батьки загинули на місці. Також постраждало троє дітей. Хлопчик помер на місці, дівчинка 11 років жива, але в тяжкому стані. А третю дитину відкинуло так, що її не можуть знайти, настільки сильним було зіткнення", - сказав свідок події.

За його ж словами, обоє з Тойоти: водій та голова Конституційного суду, - доправлені до реанімації, додає newsru.

За повідомленням УМВС України в Полтавській області, автомобільна аварія сталася 26 липня близько 20-ї години, на 320 км автодороги "Київ-Харків". Водій легковика марки "Toyota Camry" зіткнувся із автомобілем "Nissan". Унаслідок ДТП водій автомобіля "Nissan" та його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів "Nissan" – травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля "Toyota Camry".

Раніше прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк назвав неприпустимою ситуацію з безпекою на дорогах в Україні і закликав керівництво Міністерства внутрішніх справ і Міністерства інфраструктури невідкладно вжити необхідних заходів для підвищення рівня безпеки на дорогах. Зазначимо, що у червні СБУ скерувала до Генпрокуратури докази для винесення підозри голові Конституційного суду України Юрію Бауліну. Він підозрюється у зловживанні службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки - узурпацію влади екс-президентом України Віктором Януковичем.

Джерело: expres