Пильнуйте за водіями київських маршруток. Деякі з них дозволяють собі сідати за кермо у нетверезому стані. Одного з таких працівники ДАІ затримали у Рівному. Вранці у п'ятницю 43-річний Михайло, пройшовши медогляд, сів за кермо мікроавтобуса.

Він мав забрати пасажирів і везти їх до Києва. Та планам чоловіка завадили працівники ДАІ. Зупинивши мікроавтобус, вони запідозрили, що водій напідпитку. Їхні підозри підтвердили і медики. Рівень алкоголю в крові водія становив 0 і 9 проміле. Як Михайла допустили до керування, невідомо адже за кілька хвилин до виїзду він проходив медогляд.

Та такі пояснення жінці не допомогли. За те, що вона випустила на маршрут нетверезого водія, на неї склали адмінпротокол. Так само як і на водія мікроавтобуса. Нагадаємо, саме з київськими маршрутками найчастіше трапляються трагічні дорожньо-транспортні пригоди. Остання сталася напередодні Нового року на під'їзді до Рівного. Водій, не впоравшись з керуванням, врізався у вантажівку, яка стояла обабіч дороги. Тоді 3 людей загинули, а 4-ро отримали травми різного ступеня важкості.