До обійстя 35-річного жителя селища Клесів наприкінці минулого тижня завітала жінка ромської національності. Зіславшись на скрутне становище, почала благати про бодай якусь фінансову допомогу. Однак той відмовив, порадивши заробити на прожиття збором чорниць, і випровадив геть.

Та зустрітися із незнайомкою чоловікові довелося ще раз поблизу місцевого магазину. Цього разу позбутися її не вдалося. Зловмисниця, у традиційний для осіб ромської національності спосіб, повідала про родинне прокляття, почавши чаклувати і молитися. Затуманений чарами чоловік робив усе, що казала шахрайка. Під приводом зняття порчі він віддав їй п’ять тисяч 400 гривень, що мав при собі. Поки оговтувався від того, що сталося, шахрайка зникла у невідомому напрямку.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Працівники міліції звертаються до всіх, хто володіє інформацією щодо можливого місця перебування зловмисниці, повідомити до Сарненського райвідділу за номерами телефонів: 3-40-57 або 0959481904.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області