Новий Polo є прикладом високоякісної німецької інженерії та досягнутих технологій, а крім того, він є модним, молодим, космополітичним та свіжим. Достатньо одного погляду, щоб зрозуміти – на новий Polo хочеться дивитись ще і ще.

„Поло” - автомобіль модельного ряду 2010 року. Він же носій титулу „Автомобіль 2010 року”. Це визнали 59 членів незалежного журі з 23 європейських країн та 130 000 клієнтів по всьому світу, які вже заказали цю машину.


 


Новий Polo вперше був представлень на Міжнародному автосалоні в Женеві, в березні 2009 року. Основні характеристики нового Polo - це спортивний дизайн, найвища якість виконання і унікальний рівень комфорту для автомобілів цього класу.

Потужний кузов, злегка скошені фари, сполучені решіткою радіатора, вбудовані в зовнішні дзеркала покажчики повороту, чорні пластини решітки радіатора, виразні лінії кузова, фари незвичайної форми. Двигуни мають мінімальну витрату палива, у них знижений рівень викиду шкідливих речовин і вони по-справжньому приносять задоволення: це сучасні бензинові двигуни від Volkswagen. Для нового Polo Ви можете вибрати двигун, починаючи від 1,2 (70 к.с.) і закінчуючи двигуном 1,4 (86 к.с.) Кожен з них, звичайно, відповідає стандарту Євро 5. Незабаром також можна буде вибрати новий двигун серії TSI об'ємом 1,2 літра і потужністю 105 к.с., що відрізняється спортивністю і економічністю.

Є привід відчувати гордість, знаходячись в VW Polo New, оскільки і в середині він просто прекрасний: сама краща обробка, дорогі матеріали, сидіння водія з регулюванням по висоті, речові відсіки на усіх дверях - на передніх є навіть утримувач для пляшок місткістю 1,5 літра. Проте і для переїздів або поїздок за великими покупками цей автомобіль оснащений якнайкраще: треба просто скласти заднє сидіння.

Практичні помічники в автомобілях стали головним трендом - саме тому Volkswagen Polo пропонує цілий набір останніх досягнень, які зроблять будь-яку поїздку ще приємніше, : електропривод передніх склопідйомників, комбінація приладів з електронним спідометром, лічильниками кілометрів і добового пробігу, тахометром. Рульова колонка, регульована по висоті і вильоту, електрогідравлічний сервопідсилювач керма.

Водіння автомобіля означає відповідальність за себе, пасажирів і інших учасників руху на дорозі. Volkswagen підтримає Вас в цьому: арсенал нового Polo може доповнити електронна система підтримки курсової стійкості, включаючи антиблокувальну систему ABS з асистентом гальмування, антипробуксовочну систему ASR, електронне блокування диференціала EDS і систему контролю за гальмуванням двигуном MSR з асистентом руху на підйомі/спуску. Подушки безпеки для водія і переднього пасажира можуть доповнити комбіновані головні і бічні подушки безпеки для пасажирів на передніх сидіннях і для пасажирів ззаду. Дуже корисними на наших дорогах виявляться протитуманні фари з функцією статичного поворотного світла.