Наближення весни вже відчули мешканці горішніх поверхів. Зі стріх вода капає просто у квартири! В комунальників до чищення дахів руки не доходять, тож із повінню в оселях люди борються самотужки. Ігор Шумик бачив.

Дахи багатоповерхівок Рівного у полоні снігу. Подекуди його шар сягає до пів метра і все стікає у квартири мешканців.

Найгірше мешканцям верхніх поверхів. Вони борються з водою усіма можливими засобами. В будинку на вулиці Андрія Мельника 14 стеля протікає ще з новорічно-різдвяних свят, люди не встигли закінчити ремонт,як вже потрібно робити новий.

Вода поступово проникає все нижче вже дісталася 8-го поверху. Пані Ніна понад місяць постійно чатує з ганчіркою та відрами, вибирає воду протирає підлогу. А комунальники тижнями не можуть дійти до будинку.

А ось інший будинок, на вулиці Крушельницької, окрім снігу на даху, тут загрозливо висять бурульки. Всередині ще гірше, на стінах грибок, а зі стелі капає вода.

Мешканці обох будинків розповідають справно сплачують комунальні послуги, але житлово-комунальні підприємства не виконують своєї робити. Головни комунальник Рівного Іван Гема визнає, через сніг багато будинків під загрозою повені. Усі й одночасно очистити просто не встигають.

Покрівля більшості будинків Рівного латана-перелатана, тому й не витримує такої кількості снігу. Обидва будинки, що на вулицях Крушельницької та Мельника комунальники пообіцяли очистити від снігу. А решта хай чекає черги, а можливо й повені.