На зупинках громадського транспорту у Рівному з'являться нові інформаційні таблички з оновленим графіком руху. Бюджетна комісія Рівнеради це питання розглянула на своєму засіданні і підтримала. Розглянули депутати і програми зайнятості населення та соціально-економічного розвитку на 2015 -2019 роки.

Питань багато, але депутати всеодно прискіпливі. Вкотре розглянули питання про впорядкування продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин та пива у Рівному. І хоча це незаконно, але свої правила гри таки встановлюють. Перепалку викликало питання про позашкільну освіту. Однак керівник Палацу дітей та молоді, де навчається понад п'ять тисяч дітей, таки знайшла колізії у новому проекті закону про освіту. Каже одні статті суперечать іншим.

Після вагомих аргументів комісія прийняла звернення до Президента про внесення змін до нової редакції Закону "Про освіту". А далі почали вивчати комунальні питання. Товариство Рівне теплоенерго запропонувало затвердити інвестиційну програму, яка розрахована на 2015 рік.

Вкотре обговорили роботу ЖКП Перспективне. Мешканці вважають що воно працює не ефективно. Тому пропонують депутатам створити тимчасову контрольну комісію щодо покращення ефективності роботи.

Тож комісія вирішила не лише підтримати таку пропозицію , а й запропонували ініціатору очолити дану робочу групу. Адже нині такого контролю потребують і інші ЖКП міста.