Сталось все весною на залізничному вокзалі у Здолбунові. Який вирок почув продавець і заодно людина, яка хотіла дати неправомірну вигоду - дивіться у сюжеті.

Пиріжки, газети, солодощі, вода, фрукти – що тільки не продають у електричках та на пероні вокзалів. Через бажання заробити копійчину, люди не соромляться продавати товари на залізниці. Так сталось із чоловіком із Здолбунова. Він з рук збував товари. Його помітили місцеві міліціонери. Запросили у лінійний відділ міліції аби скласти адміністративний протокол за несанкціоновану торгівлю.

Людина вирішила відкупитись. Дала 382 гривні хабара правоохоронцю. Але той гроші не взяв, а повідомив колег. У присутності понятих, гроші були вилучені, а на продавця відкрили ще й кримінальне провадження за дачу хабара. Нещодавно Здолбунівський районний суд завершив розгляд. Зважив на те що, підозрюваний у злочині раніше не судимий, має на утриманні двох неповнолітніх дітей і повністю визнав свою вину.

Тому присудив два роки обмеження волі, але звільнив від цього покарання на один рік випробувального терміну. Здолбунівчанин зобов’язаний періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої інспекції, повідомляти про зміну проживання та виїзд з України. 382 гривні хабара вилучили та конфіскували.