Відбулось все на вулиці Фабричній в обідню пору. Водій на «Шеврове» приїхав забирати борг у свого знайомого. Той саме збирався сідати у своє «Ауді». Розмова плідною не була. Найвірогідніше чоловіки ні до чого не домовились. Адже боржник сів у власний автомобіль і вже мав намір їхати. Позичальник дістав мисливський карабін і став стріляти.

Чули постріли. Тут багато людей повиходили бо тут багато офісів.

Одна з куль пройшла крізь двері водія і поранила його у ногу. Чоловік зміг проїхати кілька метрів і зупинився у сусідньому дворі. Викликав правоохоронців та швидку.

Чоловік зі зброєю зник з місця події. У місті був введений план перехват. Його затримали на кільці вулиці Відінської. Стрілець опору не чинив, зупинився і показав документи.

Від будь яких коментарів водій поза шляховика відмовився. Сів у автомобіль до правоохоронців.

Міліціонери поки не знають за яким фактом відкривати кримінальне провадження, проводять всі експертизи та чекають висновку від медиків. Мисливський карабін вилучили. Відомо, що пораненому 39 років. Яку суму заборгував, міліціонери також мовчать. Але деякі пояснення від стріяльця вже отримали.

Хоча «Шеврове Субурбан» на Придністровській реєстрації, але його водій рівнянин. Його у подальшому працівники міліції забрали у міськвідділ міліції для дачі всіх пояснень.