Вчора, 8 липня, на території області зареєстровано 2 дорожньо­-транспортні пригоди, в яких одна людина загинула а ще одна отримала тілесні ушкодження.

В лісовому масиві поблизу с. Маринин, Березнівського р­айону, 38-­річний водій, який проживав в Березнівському райо­ні, керуючи мопедом ALPHA, рухаючись дорогою зі сторони с. Майдан в напрямку с. Маринин, здійснив в’їзд в канаву, яка перетинала з’їзд в лісовий масив та допустив самопадіння.

Внаслідок ДТП, водій мотоцикла VIPER, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Труп доставлено в морг Березнівської ЦРЛ.

У Рівному в районі перехрестя вул. Соборна­ Старицького (РУМ), 36­річний водій житель м. Рівне , керуючи автомобілем ВАЗ 21124, рухаючись по вул. Соборна зі сторони вул. Вербова в напрямку вул. Коцюбинського, здійснив наїзд на 20­річного велосипедиста жителя Острозького р­айону, який рухався в попутному напрямку та здійснював маневр повороту ліворуч в напрямку вул. Старицького.

Внаслідок ДТП, велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в нейрохірургічне відділення ЦМЛ м. Рівне .

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівне нській області