Дорожна карта реформ Рівного виходить на офіційний рівень. Влада міста та області запропонувала активістам підписати відповідний меморандум, у якому будуть зафіксовані всі основні заходи, необхідні для втілення пропонованих ідей, а також - джерела фінансування, а головне - відповідальні за втілення реформ в життя люди.

Олексій Муляренко і Володимир Хомко реалізують усі реформи, над розробкою яких тривалий час працювала ціла низка експертів та громадських активістів Рівного. Дорожня карта реформ буде впроваджена і в цьому немає жодних сумнівів - вважає зокрема міський голова Рівного Володимир Хомко.

Уже на днях влада і громада підпишуть спільний меморандум де закріплять реалізацію всіх реформ та проектів напрацьованих робочими групами.

Важливим на думку міського голови є те,що б реформи знайшли своє відображення у своєрідному стратегічному плані розвитку міста і були чітко передбачені їх джерела фінансування. Тільки так реформи будуть успішними і не загубляться в безкінечних обговореннях і дискусіях.

На думку міського голови Рівного Володимира Хомка влада і громада мають мати чіткий стратегічний план того що хочуть втілити. І дорожна карта реформ, а в перспективі і змінений стратегічний план розвитку міста є чи не найефективнішим інструментом для цього. Адже 4 десятки ідей потребують різного рівня фінансування та часу на їхню реалізацію. Безумовно одне влада і громада одностайні в тому яких саме змін потребує місто Рівне і обидві сторони рішуче налаштовані впровадити в життя все задумане. Дмитро Леонтіюк та Володимир Захаров