На Рівненщині сталось вбивство у Катеринівській виправній колонії. У камері виявили мертвим 40-річного засудженого. Виявилось він помер від травми голови. Його кілька разів вдарив будівельним молотком інший засуджений. Загиблого вже повезли у морг, а на підозрюваного чекає новий вирок суду.

Шостого липня о 23 годині до чергової частини міліції Сарненщини повідомили, що працівники Катеринівської колонії констатували в камері смерть 40-річного чоловіка. Він помер через травми голови.

22-річний зловмисник родом з Костопільського району. З червня 2012 року відбуває п’ятирічне покарання за крадіжки. 40-річний тернополянин був засуджений у 2011 році за грабіж та незаконне зберігання зброї. Причина, чому між в’язнями стався конфлікт – з’ясовують міліціонери. Також встановлюють чи були чоловіки тверезими.

Підозрюваний у злочині має багате кримінальне минуле. Засуджений вже не вперше. Мав вийти на волю через два роки. Тепер санкція статті за навмисне вбивство загрожує йому збільшенням терміну до 10 років. Нагадаємо, минулого року восени у цьому виправному закладі також сталось вбивство. Двоє в’язнів пиячили у теплиці. У результаті чоловік засуджений за грабіж забив заступом від лопати в’язня насильника.