Публічне акціонерне товариство "Рівнегаз" більше не постачатиме газ рівнянам. З першого липня новим постачальником газу у Рівненській області є товариство "РІВНЕГАЗ ЗБУТ". Такі зміни зумовлені прийнятим у квітні цього року Законом України "Про ринок природного газу", згідно з яким одне й те ж газове підприємство не може і транспортувати, і постачати газ. Що ж зміниться для споживачів?

Офіційно змінився постачальник природного газу, ним стало ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ». ПАТ «Рівне газ» залишилось газотранспортним підприємством. Виходячи із цього, споживачам буде запропоновано укласти тристоронній договір між постачальником природного газу (ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ»), газотранспортним підприємством (ПАТ «РІВНЕГАЗ») та власником помешкання (споживач).

Абонентам ПАТ «Рівне газ» не варто хвилюватися щодо терміну укладання вищезгаданих угод. Їм будуть доставлені бланки договорів для ознайомлення та перелік необхідних документів для підписання договору. Власнику помешкання із даним бланком договору та документами для його підписання необхідно звернутись у абонентну службу ПАТ «Рівне газ» за місцем проживання. Абонслужби «Рівне газу» працюватимуть у звичному режимі.

З метою уникнення непорозумінь, просимо споживачів природного газу, отримавши бланк договору, не зволікати із його підписанням.

Щодо пільг, то вони діятимуть і надалі, зі зміною постачальника газу переоформляти субсидії не потрібно.

Які документи потрібні для того, щоб укласти договір із новим постачальником газу "РІВНЕГАЗ ЗБУТ": - паспорт громадянина України (оригінал і копія), - довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (копія), - технічний паспорт на будівлю (копія), - довідка про зареєстрованих осіб у квартирі, будинку (копія), - документ, що підтверджує право власності на квартиру чи будинок (копія), - документ, що підтверджує право на отримання пільг (за наявності пільг), - технічний паспорт газового обладнання (за наявності), - технічний паспорт лічильника газу (за наявності).

Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Рівне газ»