На Сарненщині у виправній колонії помер засуджений. Шостого липня о 23 годині до чергової частини міліції повідомили, що працівники установи констатували в камері смерть 40-річного чоловіка. Він помер внаслідок травми голови.

Міліціонери на місці події встановили, що близько 22 години у приміщенні дільниці посиленого контролю між 40-річним та 22-річним ув’язненими виникла сварка. Під час конфлікту останній схопив будівельний молоток та наніс співкамернику декілька ударів по голові. Від отриманих травм той помер на місці.

22-річний зловмисник родом з Костопільського району, з червня 2012 року відбуває п’ятирічне покарання за крадіжки. 40-річний тернополянин був засуджений у 2011 році за грабіж та незаконне зберігання зброї.

— За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — зазначив перший заступник начальника УМВС України в Рівне нській області Дмитро Бабак. — Під час провадження огляду місця події правоохоронці вилучили знаряддя злочину та речові докази.

Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру. Триває слідство.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області

До теми: У Катеринівській колонії засуджений вбив іншого засудженого