Святкова атмосфера на весіллі залежить від багатьох факторів. Щоб не упустити жодної дрібнички та зробити Ваше весілля оригінальним та неповторним, пропонуємо Вашій увазі те, без чого Ви не зможете обійтись в такий важливий день. Тож читайте, обирайте та святкуйте.

ВЕСІЛЬНА СКАРБНИЧКА

Весілля - це той день, коли кожна дрібничка має велике значення. З цим цілком згодні працівники "Весільної скарбнички" у Рівному. Гасло їхньої багаторічної праці - "Довершеність в деталях". Саме вони допоможуть Вам не бігати по всіх ринках та магазинчиках у пошуках потрібного вам запрошення чи бутоньєрок, весільних бокалів, свічок та безлічі інших атрибутів, без яких не можна обійтись на весіллі. "Весільна скарбничка" пропонує нареченим оригінальні весільні аксесуари ручної роботи, виготовлені за індивідуальним замовленням відповідно до Ваших уподобань, в будь-якому кольорі та стилі. В асортименті цієї крамнички ви знайдете все для вашого ідеального весілля - оригінальне весільне шампанське, весільні бокали, бутоньєрки для молодих, дружок, батьків, гостей, бонбоньєрки (подячки — солодкий подарунок для Ваших гостей), скриньки для перепою, книги побажань, запрошення ручної роботи, свічки вінчальні, подушечки для обручок, підв'язки, діадеми, ексклюзивні прикраси у волосся, аксесуари для дівич-вечору та багато іншого. Працівники "Весільної скарбнички" - це справжні феї для рівненських принцес, адже кожне замовлення вони виконують творчо та креативно і втілюють всі Ваші мрії у реальність. Аксесуари придбані у "Весільній крамниці" створять романтичний настрій на Вашому весіллі і зроблять його довершеним та казковим.

Контактна інформація: м. Рівне , ТЦ "Центральний" відділ № 131 (підземний перехід від книгарні "Слово" до готелю "Україна"). Театральна площа. Тел. 096 72 77 916, 093 25 25 375 Станіслава. ВК vk.com/vesilna_skarbnuchka.

РЕСТОРАН "МАРЛЕН"

Встигніть замовити у розпал весільного сезону вишуканий ресторан за доступними цінами. Високий рівень обслуговування, індивідуальний підхід, завдяки цьому ніхто з Ваших рідних та близкий не залишиться обділений увагою. Тут допоможуть скласти весільне меню на будь-який смак на основі страв української і європейської кухонь.

Замовляйте весілля у готелі-ресторані "Марлен" на 50–80 осіб та отримуйте подарунок - шлюбне авто і номер для молодят. При замовлені весілля на 2 дні - шлюбне авто на два дні, номер для молодят на 2 доби і музичне обслуговування другого дня весілля за рахунок ресторану.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Академіка Грушевського, 13. Тел.: (0362) 24-20-87, (0362) 69-05-88, (0362) 69-05-99, (0362) 69-06-00. E-mail: marlen@mail.rv.ua. Сайт: marlen.com.ua.



pic

СВІТ КВІТІВ "МАРИНА"

Обов'язковою прикрасою нареченої є весільний букет, який вона тримає увесь день, а потім ще й має вручити комусь зі своїх незаміжніх подруг. Крім свого прямого призначення весільний букет є ще й доповненням всього образу нареченою, тому до його вибору потрібно підходити зважено та обдумати, в якому стилі оформлятимуть композицію з квітів.Флористи магазину "Світ квітів "Марина" радо виготовлять для вас оригінальні букети (круглі чи каскадні) різного стилю, а ще для композиції допоможуть підібрати відповідні квіти та їх колір. "Світ квітів "Марина" займається також створенням бутоньєрок для наречених із живих квітів, оформленням квітами бенкетних залів та виїзних церемоній, та оформленням весільних кортежів. Поспішайте, адже замовлення потрібно робити завчасно, щоб флористи змогли врахувати всі Ваші побажання та підготувати потрібні Вам квіти. Дозвольте магазину "Світ квітів "Марина" у Рівному зробити Ваше весілля квітучим і чарівним. Вартість квіткових композицій - помірна, та залежить від обраних квітів.

Контактна інформація: м. Рівне , майдан Театральний, 3. Тел.: (067) 360-13-52, (0362) 45-13-52. Е-mail: dontsova2@mail.ru.

Студія краси "Art & Shock"

Перш за все, весілля - це не просто свято, це - головна подія у житті. Тому навіть найменші деталі істотно впливають на образ нареченої. Аксесуари, макіяж та весільний манікюр - це важливий нюанс, від якого залежить вся бездоганність зовнішнього вигляду.

Майстри салону краси "Art & Shock" подбають про Ваш неперевершений зовнішній вигляд та гарне самопочуття. Кваліфіковані працівники знайдуть підхід до кожного, якісно та професійно наростять нігті гелем і покриють гель-лаком. Фахівці студії краси виконають бездоганний перманентний макіяж, нарощення вій, апаратний педикюр, лазерну та воскову епіляцію, шугарінг, а також тату хною.

Завітавши до салону краси "Art & Shock", наречена переконається у високій якості процедур, які проводять кваліфіковані лікарі. Всі майстри мають медичну освіту.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Грушевського Академіка, 77, 2-й поверх, оф. 201. Тел.(0362) 43-51-57(067) 528-62-93(063) 835-97-89, irina.valevska@gmail.com.

ВЕДУЧА-ТАМАДА ОКСАНА ЄВЧУК

Настрій гостей та враження від весілля значною мірою залежать від ведучої (тамади). А головне, робота ведучої це не лише конкурси та розваги, а й вся організація бенкету, від початку, до його логічного завершення. І всього має бути в міру, адже гості прийшли відпочити, насолодитись ніжною, романтичною атмосферою народження нової сім'ї, познайомитись з новою родиною, поспілкуватись з друзями та родичами, яких, можливо, не бачили кілька років.

В наш час складно знайти ведучу весілля, яка б подбала про святкову атмосферу на святі та водночас підготувала унікальні розваги для всіх - від малого до великого. "Традиційне свято з присмаком сучасності" - з таким гаслом працює ведуча-тамада Оксана Євчук. Вона має дуже багато пропозицій щодо проведення свята, новинок і цікавих моментів, адже відвідує семінари та майстер класи по веденню святкових заходів, де вчать, показують, дають поради і рекомендують все найкраще для того, щоб всі молодята були задоволені своїм Днем. Оксана не проводить старих конкурсів, які уже всім набридли, всі обряди, церемонії, блоки та програми в новому форматі. У програмі ведучої є сюрприз для молодят, який вони можуть обрати з запропонованих варіантів, а їх, повірте, є безліч, що й відрізняє всі весілля один від одного. Ніжність, романтика, позитив, веселощі, драйв – все це присутнє на святах, які організовує Оксана Євчук, адже вона прекрасно розуміє, що значить перший і особливий День молодої сім»ї, з якої починається їхня історія і пишеться їхня казка.

Контактна інформація: 068-724-56-58, 066-559-78-00. vk.com/veducha_tamada_rivne, vk.com/tamada_rivne_oksana.

Майстерня "СКо'Вa"

Весільні аксесуари від майстерні "СКо'Вa" – це модні новинки ексклюзивних індивідуально виготовлених весільних атрибутів.

Унікальні аксесуари ручної роботи обов'язково привернуть Вашу увагу. Адже майстерня "СКо'Вa" надає асортимент весільної бутафорії в наявності та під замовлення, а також має індивідуальний підхід до кожного клієнта. В асортименті: запрошення, бокали, свічки, шампанське, подушечки для обручок, підв'язки, розсадкові картки та бутоньєрки.

Контактна інформація: м. Рівне   тел. +380989886240. facebook.com/handmade.skova та vk.com/skova.handmade. Сайт (інтернет-магазин) skova.com.ua. Skype: handmade.skova. skova_rv@ukr.net.