Читальня просто неба на майданчику перед комунальним закладом «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» Рівненської обласної ради знову гостинно зустріла шанувальників відпочинку з книгою.

Бібліотечні фахівці для усіх охочих підготували низку різноманітних заходів. Для наймолодших книголюбів – перегляд дозвіллєвих видань «Книжковий пляж» та рольове читання повісті Наталки Сняданко «Країна поломаних іграшок та інші подорожі». «Карооке на бібліотечному майданчику» зібрало широке коло аматорів співу, які також охоче декламували улюблені вірші. Майстер-клас з виготовлення патріотичного віночка особливо сподобався дівчаткам. Усі діти повернулися додому з власними хенд-мейдами.

– Потім, усі гуртом, ми вирушили у подорож вулицею М. Драгоманова, щоб дізнатись та розповісти іншим цікаву історію овіяного переказами та легендами рідного міста. Мандруючи Лебединкою – годували чайок та голубів. Книжкова виставка-інсталяція «Мальовнича Рівне нщина» привабила увагу відвідувачів читальні, адже головний її посил – найкращий відпочинок на природі з улюбленою книгою. Діти натхненно малювали на асфальті свій квітковий сад а потім із захопленням брали участь в рухливих іграх «Слухай сигнал» та «Стрибунці-горобчики», - розповіли працівники обласного комунального закладу.

Упродовж дня діяла коментована книжково-ілюстративна виставка «Українська народна пісня: те, що не забувається».

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської обласної ради