У неї 60 відсотків опіків тіла. Біля людини вибухнула каністра з бензином. Жінка вже тривалий час перебуває у лікарні. Потерпілій потрібно зробити ще кілька операцій по пересадці шкіри. Але надати кваліфіковану допомогу лікарі не можуть. Адже у родини бракує грошей.

Руки, ноги, живіт – все попечене. На рани накладені пов’язки та бинти. Тіло нерухоме, постійно в одному положенні. Так зараз виглядає 28-річна Юлія. Вже більше двох місяців вона перебуває у лікарні.

Жінка родом з селища Рокитне. Проживає у квартирі з чоловіком, дітьми та матір’ю. Пригадує той злощасний день, коли з нею сталась біда.

Обгорілу жінку госпіталізували в опіковий центр обласної лікарні Рівного. У неї було попечене майже все тіло і навіть обличчя. Юлія перенесла вже кілька операцій по пересадці шкіри.

Родина великих статків немає. Вдень потрібно близько трьох тисяч гривень. І це лише на ліки. Мова про операцію взагалі не йде.

Юлія має трьох малолітніх дітей. Щодня дивитись їхні фото у себе в телефоні. Малюки лише раз приїздили до мами, більше рідні не мають змоги їх привозити та й не хочуть, аби двоє синів та дочка бачили жінку такою.

Односельчани виготовили скриньки для збору коштів. Розставили їх у всіх можливих місцях. Також жінці можна допомогти донорською кров’ю. При здачі потрібно лише вказати, що здаєте її для Кучинської Юлії. Остання просить про допомогу всіх небайдужих.

Картка ПриватБанку 4149 4978 4055 4606 Телефон мами Юлії - Кисорець Вікторія Францівна 066 662 63 21